Clubnieuws

LEDENVERGADERING **** 8 APRIL 2017 - AANVANG 13:30 - APELDOORN DENKSPORTCENTRUM, DUBBELBEEK 24  **** LEDENVERGADERING 2017

Hierbij nodigen we alle clubleden uit voor het bijwonen van de Algemene Ledenvergadering 2017. Het is tegelijkertijd de start voor het nieuwe seizoen en dé gelegenheid elkaar weer te ontmoeten. De clubwinkel is aanwezig, er is kofferbakverkoop en u kunt er een eenvoudige lunch krijgen. Parkeren (auto of motor) is geen probleem en gratis. Graag tot dan!

Namens het bestuur, Roelof Jan Zilver, secretaris.

 

JavaScript must be enabled in order for you to use Google Maps.
However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser.
To view Google Maps, enable JavaScript by changing your browser options, and then try again.

Afdrukken

 

BEURS CENTRAL CLASSIC **** 1&2 APRIL 2017 ****

Op zaterdag en zondag 1&2 april 2017 vindt de Central Classic beurs (www.centralclassics.nl) in de Expohal in Houten (Meidoornkade 24) weer plaats. Toegang €10,- en gratis parkeer-plaatsen. Uw club is aanwezig met een clubstand.

JavaScript must be enabled in order for you to use Google Maps.
However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser.
To view Google Maps, enable JavaScript by changing your browser options, and then try again.

Afdrukken


 

EVENEMENTEN **** 26 februari 2017 ****

Onder de tab 'EVENEMENTEN' staat de volledige jaaragenda 2017 van de club. Door te navigeren naar een evenement van uw keuze kunt u het item ook in uw eigen (Google) agenda 'kopiëren'. Vergeet je het tenminste niet laughing.


 

WEBSITE VERNIEUWD **** 21 februari 2017 ****

De vaste bezoekers zien het natuurlijk meteen. Hé, de website ziet er anders uit, en toch ook hetzelfde. 'Onderhuids' is veel aan de website veranderd, al merkt u daar als gebruiker niet zo veel van. De database en de website zijn beide naar een hogere release gebracht. Om in monotermen te blijven; het motorblok, de cardan en de versnellingsbak zijn volledig gereviseerd en waar nodig vernieuwd. En ook het uiterlijk is opgefrist. Maar ja, het blijft wel een mono! De website kan nu weer voor jaren mee. Voor de puristen die liever gebruikssporen zien, alle gebruikersdata is behouden.

In het kort de belangrijkste wijzigingen voor de gebruiker:

  • Uw login werkt zoals voorheen. U kunt (in grotere velden) inloggen met òf uw loginnaam òf uw e-mailadres. Beide in combinatie uiteraard met uw wachtwoord. Bent u een van de twee (of beide) vergeten dan kunt u ze via de inlogpagina zelf opvragen. Het antwoord wordt naar het geregistreerde e-mailadres gestuurd. Is dat ook gewijzigd dan kunt u een nieuwe account aanvragen.
  • Het hoofdmenu is eenvoudiger geworden waardoor navigatie bij de tab 'Alles' over de mono's gemakkelijker en uitnodigender is geworden.
  • Alle forumartikelen zijn overgezet en het forum heeft nu meer (zoek)functionaliteit gekregen waardoor het gemakkelijker werkt.
  • De website werkt nu ook goed op een iPad  of een smartphone. De layout past zich automatisch bij het kleinere scherm aan.
  • U bezoekt de website voortaan via een beveiligde https verbinding. Zie het groene slotje links van het woord 'https'. Dan zijn de berichten (registreren, inloggen, forum, mailen) onderweg veiliger. Het maakt het onwaarschijnlijker dat 'luistervinken' op de lijn kunnen meelezen.

Roelof Jan Zilver, webmaster.