Clubnieuws

FOTO'S EN AVG **** 10 MEI 2018 **** 

Zoals bekend mag worden verondersteld wordt 25 mei 2018 de nieuwe privacywet (ook wel AVG genoemd) van kracht. Die wet beschermt uw privacy en beschrijft wat uw rechten en plichten zijn. Ook de BMW Mono Club moet uiteraard voldoen aan deze wet. Een eerste stap is geweest dat sinds april 2018 op de website ons privacyreglement te vinden is. Nieuwe leden wordt bij inschrijven gewezen op het privacyreglement. Bij inschrijven als lid worden zij geacht akkoord te zijn gegaan. Verder zijn foto's van clubleden vanaf 10 mei niet meer zichtbaar voor 'gewone' bezoekers van de website. Pas als u inlogt als clublid ziet u de vertrouwde foto's weer verschijnen.  

 


LEDENVERGADERING **** 24 maart 2018 - AANVANG 13:30 - APELDOORN DENKSPORTCENTRUM, DUBBELBEEK 24  **** LEDENVERGADERING 2018 

Hierbij nodigen we alle clubleden uit voor het bijwonen van de Algemene Ledenvergadering 2018. Het is tegelijkertijd de start voor het nieuwe seizoen en dé gelegenheid elkaar weer te ontmoeten. De clubwinkel is aanwezig, er is kofferbakverkoop en u kunt er een eenvoudige lunch krijgen. Parkeren (auto of motor) is geen probleem en gratis. Graag tot dan!

Namens het bestuur, Roelof Jan Zilver, secretaris.

 

JavaScript must be enabled in order for you to use Google Maps.
However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser.
To view Google Maps, enable JavaScript by changing your browser options, and then try again.

Afdrukken

 


EVENEMENTEN **** 26 februari 2018 ****

Onder de tab 'EVENEMENTEN' staat de volledige jaaragenda 2018 van de club. Door te navigeren naar een evenement van uw keuze kunt u het item ook in uw eigen (Google) agenda 'kopiëren'. Vergeet je het tenminste niet laughing.