Draadbomen en kabels

Draadbomen en kabels

  • Al meer dan 30 jaar maakt Hans Kambier kabelbomen en bedieningskabels voor onze BMW mono’s van de naoorlogse modellen. De draadbomen worden op bestelling gemaakt. Na overleg zijn er, indien mogelijk, aanpassingen aan te brengen in de standaard schema’s.
  • Zo wordt er vaak voor de R24 of de R25 een extra draad voor een remlicht getrokken. Ook komt het voor dat de spanningsregelaar of de ontstekingspoel een andere plaats op mono heeft gekregen.
  • Door de draadbomen op te bouwen met draad van verschillende kleuren kan elke “functie” van een verschillende kleur worden voorzien. De draaddiktes zijn zoals in de schema’s van BMW zijn vermeld.
  • Als extra wordt in de + draad bij de accu een zwevende zekering opgenomen. De aansluitingen voor de accu zijn voorzien van een kabeloogje (M6). Bij de draadboom voor een R27 zijn de aansluitingen van de spanningsregelaar en de bobine ook voorzien van kabeloogjes (M5).
  • Bij de draadboom zit een bedradingsschema en een tabel met de gebruikte kleuren en lengtes van de draad. Hierbij wordt tevens aangegeven vanwaar de draad loopt naar waar toe. Als de mono in de originele staat verkeerd kan iedereen aan de hand van de meegeleverde informatie de kabelboom monteren.
  • De bedieningskabels worden op lengte van de standaard sturen en de originele carburateurs gemaakt. Ook hier zijn in overleg aanpassingen mogelijk zoals bijvoorbeeld langere kabels voor een breed- of hoog stuur.
  • De bedieningskabels zijn gemaakt van bowdenkabel zonder teflon voering zoals de oude originele kabels werden gemaakt. De rem- en koppelingskabel zijn voorzien van een 2 mm, 20 draads binnenkabel. De gaskabel heeft een 20 draads binnenkabel van 1½ mm dik. De kabels worden kompleet geleverd met alle nippels en busjes om direct te monteren.
  • Bij aflevering bevindt zich in de verpakking een brief met de verschuldigde vergoeding en het rekeningnummer waarnaar dit moet worden overgemaakt. Indien het geleverde niet aan de verwachtingen voldoet kan het per kerende post worden geretourneerd.
  • De foto's aan de rechterzijde zijn foto's van de producten. Als u uw scherm ververst dan worden er weer nieuwe foto's getoond. U kunt de foto's vergroten door met uw muis op de foto's te gaan staan en dan uw rechtermuisknop te gebruiken.
  • Informatie of een bestelling plaatsen?                  

 

Hans Kambier
Sint Maartenlaan 23
4383 AP  VLISSINGEN
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
0118851640
0625082947

           

Prijslijst 

      Kabelbomen voor BMW mono's (naoorlogse modellen)
                R 24 t/m 26                                                                   €32,50
                R 27                                                                              €37,50
                Verzendkosten                                                              €3,00 - 6,50
 
      Bedieningskabels voor BMW mono's (naoorlogse modellen):
              Gaskabel                                                                       €7,00
              Voorremkabel                                                                €9,00
              Koppelingskabel                                                            €14,00
              Complete set  R25 (met gedeelde koppelingskabel)     €28,00                   
              Complete set  R25/2 - R27                                            €27,00
              Verzendkosten                                                               €3,00 - 6,50