Uitleg 'REGISTREREN'

Ben je lid van de BMW Mono Club Nederland? => Registreer je dan op deze website en maak een account aan. Lees hieronder hoe:

  1. Print als je dat handig vindt (druk dan op het kleine printertje rechts boven deze tekst) deze pagina eerst uit. Kun je op je gemak deze handleiding volgen.
  2. Maak je account voor de BMW Mono Club aan door te klikken op de menu-optie 'REGISTREREN' bovenaan dit scherm in het grijze blok.
  3. Vul de gevraagde gegevens in (le lidnummer staat op de adressticker van de Mono Revue).
  4. Geef met 'J' of 'N' aan of je op de online ledenlijst wilt komen.
  5. Geef aan van welke mono's en/of boxers je kennis hebt.
  6. Klik op het blauwe blok 'Registreer' onderaan de pagina. Klaar. Je hebt je profiel ingevuld en je aanvraag is verzonden.
  7. Bevestig de e-mail die je na aanmelden automatisch ontvangt op het door jou opgegeven e-mail adres.
  8. Wacht op de bevestigingsmail tot de webmaster je aanvraag heeft goedgekeurd. Dat kan wel eens enkele dagen duren, en hij gaat ook nog wel eens op vakantie, dan duurt het wat langer.
  9. Klik na de goedkeuring op de link 'INLOGGEN' en vul de door jezelf opgegeven gebruikersnaam (of je e-mail adres) en wachtwoord in.
  10. Je bent ingelogd en hebt nu ook toegang tot het ledengedeelte.

Vragen of problemen bij het inloggen en/of registreren? Mail/bel de webmaster: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Vriendelijke groet,

Roelof Jan Zilver, webmaster.