Uitleg 'INLOGGEN'

Deze website heeft een openbaar deel waarin de club zich op het internet presenteert èn een 'besloten' deel voor de leden van de BMW Mono Club. Dat besloten deel biedt extra functionaliteiten.

Ben je lid van de BMW Mono Club Nederland?

En wil je bestanden vanaf de website kunnen downloaden, via de website berichten met andere clubleden uitwisselen, de ledenlijsten bekijken, lagere ledenprijzen betalen voor de door de club uitgebrachte technische handboeken 1, 2 en 3, of meedoen aan de discussies op het forum? => Dan heb je een 'account' op de website nodig. Je kunt je account aanvragen door onderstaande punten uit te voeren:

  1. Print als je dat handig vindt (druk dan op het kleine printertje rechts boven deze tekst) deze pagina eerst uit. Kun je op je gemak deze handleiding volgen.
  2. Maak je account voor de BMW Mono Club aan door te klikken op de menu-optie 'INLOGGEN' bovenaan in de grijze balk.
  3. Na aanklikken verschijnt een aanmeldingsscherm. Klik op de blauwe link 'Registreer' (onderaan).
  4. Vul de gevraagde gegevens in (vergeet je lidmaatschapsnummer niet).
  5. Geef zelf aan of je NAWTE (Naam, Adres, Woonplaats, Telefoon, E-mail) gegevens op de online ledenlijsten mogen komen.
  6. Bevestig de e-mail die je na aanmelden automatisch ontvangt op het door jou opgegeven e-mail adres.
  7. Wacht op de bevestigingsmail tot de secretaris je aanvraag heeft goedgekeurd. Dat kan wel eens enkele dagen duren, en hij gaat ook nog wel eens op vakantie, dan duurt het wat langer.
  8. Klik na de goedkeuring op dezelfde link 'INLOGGEN' als bij punt 2 en vul de door jezelf opgegeven gebruikersnaam (of je e-mail adres) en wachtwoord in.
  9. Je bent ingelogd en hebt nu ook toegang tot het ledengedeelte.

Vragen of problemen bij het aanmelden of registreren? Mail/bel de webmaster/secretaris.

Vriendelijke groet,

Roelof Jan Zilver, secretaris&webmaster.