Uitleg 'INLOGGEN'

Deze website heeft een openbaar deel waarin de club zich op het internet presenteert èn een 'besloten' deel voor de leden van de BMW Mono Club.

 

Bent u lid van de BMW Mono Club Nederland?

En wilt u bestanden vanaf de website kunnen downloaden, via de website 'mailen' met andere clubleden of meedoen aan de discussies op het forum? Dan hebt u een 'account' nodig. U kunt uw account aanvragen door onderstaande punten uit te voeren:

  1. Print als u dat handig vindt (druk dan op het kleine printertje rechts boven deze tekst) deze pagina eerst uit. Kunt u op uw gemak de instructies volgen.
  2. Maak uw account aan door te klikken op de menu-optie 'INLOGGEN' bovenaan.
  3. Na aanklikken verschijnt een aanmeldingsscherm. Klik op de blauwe link 'Registreer' (onderaan).
  4. Vul de gevraagde gegevens in (vergeet uw lidmaatschapsnummer niet) en accepteer de voorwaarden.
  5. Bevestig de e-mail die u na aanmelden automatisch ontvangt op het door u opgegeven e-mail adres.
  6. Wacht op de bevestigingsmail tot de webmaster uw aanvraag heeft goedgekeurd. Dat kan wel eens enkele dagen duren, en hij gaat ook nog wel eens op vakantie, dan duurt het wat langer.
  7. Klik na de goedkeuring door de webmaster op dezelfde link 'INLOGGEN' en vul de door u zelf opgegeven gebruikersnaam (of uw e-mail adres) en wachtwoord in op de bovenste twee velden.
  8. U heeft nu (ook) toegang tot het ledengedeelte en u kunt in de webwinkel nu ook gebruik maken van de (lagere) ledenprijzen voor de technische handboeken.

Vragen of problemen bij het aanmelden of registreren? Mail/bel de webmaster/secretaris.

Vriendelijke groeten,

Roelof Jan Zilver, secretaris&webmaster.